آگوستینو آپولیتو (Assomac): رباتیک و هوش مصنوعی در حال تغییر شکل صنایع کفش و دباغی هستند.
در مصاحبه با Agostino Apolito، مدیرعامل Assomac، درباره تأثیر فناوریهای نوین در صنعت کفش و دباغی، وی تأکید میکند که روبوتیک و هوش مصنوعی در حال تغییر رادیکال مدل تولید هستند. به گفته او، در نمایشگاه Simac Tanning Tech امسال، شرکتها بیش از پیش به بازنگری تمامی مراحل تولید پرداختهاند؛ از طراحی تا تأمین زنجیره، همه زیر یک چشمانداز واحد قرار گرفته است.
آقای آپولیتو میگوید نخستین عنصر کلیدی، نرمافزاری است که ارتباط بین همه بخشهای زنجیره تولید را برقرار میکند؛ سپس روبوتیک وارد عمل میشود تا تولید را خودکارسازی کرده و بهرهوری را تقویت نماید. با پیشروندۀ خودکارسازی، هوش مصنوعی نیز وارد چرخه میشود تا مصرف انرژی، مدیریت دادهها، کیفیت مواد اولیه و ضایعات را پایش و بهبود بخشد. در حوزه دباغی و کفش، استفاده از هوش مصنوعی شامل تحلیل تصویری برای رهگیری محصول و تشخیص عیوب چرم، و نیز بهینهسازی برش برای کاهش ضایعات مواد است. علاوه بر این، الگوریتمها میتوانند مصرف انرژی را در ماشینآلات مختلف رصد کنند و در گزارشهای پایداری یا برنامهریزی تولید بهره گرفته شوند.
آپولیتو همچنین بیان میکند که برای مقابله با چالشهای تجاری و تعرفهای جهانی، به ویژه فشارهایی که از سوی بازار آمریکا وارد میشود، اتحادیۀ اروپایی تولیدکنندگان باید با هم متحد شوند. نمایشگاه Simac فرصتی است برای گردهمایی فعالان صنعت کفش و دباغی از ایتالیا، اسپانیا، فرانسه و پرتغال تا با زبان مشترک فناوری و تولید، رقابت جهانی را بهتر مدیریت کنند.